Торбички или Природа? И двете!

Възможно ли е торбичките да се превърнат от замърсител на околната среда в най-екологичния атрибут на съвременната търговия?

Да! Програмата "Рециклирай за Бонус" дава възможност в търговските вериги да се ползват здрави и красиви торбички, като в същото време щади както бюджета на потребителите, така и българската природа.

Как работи програмата?

  • Всеки път, когато пазарувате в търговски обект, включен в "Рециклирай за Бонус" вие може да закупите качествена торбичка, отговаряща най-точно на вашите нужди. Тя е изработена от полимерен материал, който е проектиран специално за многократно рециклиране.
  • Може да употребявате торбичките многократно, защото са здрави и елегантни.
  • Когато съберете няколко торбички, включени в програмата, може да ги върнете в магазина от който сте ги закупили. При това вие ще получите до 70% от цената която сте платили за тях, под формата на приспадане от сметката ви.
  • С останалите 30% магазинът и фирмата производител ще организират тяхното събиране, транспортиране и рециклиране.

Какви са условията за връщане на торбичките?

Торбичките включени в програмата могат да се връщат в магазините от които са закупени или в търговските обекти на Екстрапак ООД в срок от 3 години след тяхното закупуване. Единствените изисквания към предадените торбички са да не са мръсни или мокри. Не е необходимо да пазите касовата бележка за тяхната покупка.
 © 2007-2011 Extrapack OOD